Site-ul Dacia s-a „gripat” în prima zi de precomenzi pentru SUV-ul electric Spring

Date:

Share post:

Azi a fost prima zi în care automobiliştii doritori au putut lansa precomenzi pentru prima maşină electrică din istoria mărcii Dacia, micul SUV Spring.

Aşa cum era de aşteptat, site-ul Daciei a fost luat cu asalt de la primele ore. Au fost momente în care pe site erau prezenţi, concomitent, nu mai puţin de 6.000 de români, dornici să lanseze precomenzi pentru Spring.

Aşa că site-ul a cedat. Cei de la Dacia au lucrat, însă, pentru a restabili conexiunea online la parametri normali şi au reuşit acest lucru, în jurul orei 18,30, în această seară.

În imaginea de sus se vede cum dl Zoltan Kömives, din Oradea, a izbutit să finalizeze comanda pentru noua Dacia Spring a familiei.

Pentru cei care au întâmpinat probleme în a finaliza precomanda, Dacia a venit cu soluţii.

„Toți cei care au făcut deja o precomandă pentru Noua Dacia Spring vor primi un mail de confirmare a acesteia, împreună cu codul de precomandă!

În plus, cei care au plătit de mai multe ori taxa de rezervare pentru noul model vor fi contactați pentru a li se restitui surplusul.

Dacia Spring are o mulţime de potenţiali cumpărători în ţară

Iar dacă încă nu ai plasat o precomandă, îți recomandăm să faci o singură operațiune, pentru a nu risca să ai suma blocată de mai multe ori!”, a transmis Dacia groupe Renault, în această seară.

sursa foto: Facebook, Dacia groupe Renault

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular