„E timpul. E timpul să pleci acasă, doamnă Dan. Pentru permanenta atitudine fățarnică pe care ai adoptat-o încă de la începutul mandatului. Pentru că ne-ai mințit.

Cu zâmbetul pe buze la parade sau cu lacrimi false în ochi la catafalcul eroilor. Pentru că nu ai schimbat #chiarnimic în acest minister, în pofida tuturor promisiunilor…

…uneltind și complotând… ai permis să ne rânjească infractorii în față, la adăpostul umbrelei roșii… aiascultat, cu capul plecat, ordine menite să destabilizeze această țară… pentru protejarea unui infractor de drept comun, care acum e după gratii” .

Rândurile de mai sus sunt un scurt fragment dintr-o postare pusă pe Facebook de dl Bogdan Bănică, vicepreşedinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor.

„Pentru că nu ți-a păsat. Și pentru că ne-ai umilit. Și pentru că în continuare ai permis ca polițiștii să-ți fie hăcuiți în posturi de Poliție, pe peroanele gărilor sau în misiuni, cu ţestele despicate. Pentru că ai fost #nimic și ai făcut #decâtnimic…

… Ciolanul s-a terminat, stăpânul nu mai are altele să vă dea. E timpul, doamna Dan, dacă ai un dram de onoare, să pleci!”, îşi încheie mesajul dl Bănică.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here