Simona Halep, finalistă la Wimbledon: 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina

Date:

Share post:

Jucătoarea româncă de tenis de câmp Simona Halep (locul 7 mondial în ierarhia feminină) a arătat, şi în această după-amiază, că are argumente solide ca să redevină lider mondial.

Halep a învins-o, în semifinale, pe ucraineanca Elina Svitolina (numărul 8 WTA), într-o manieră care a smuls, de mai multe ori, ropote de aplauze asistenţei, cu scorul de 6-1, 6-3.

Meciul a început în nota de dominare clară a Simonei Halep, care a dat impresia că are meciul la discreţie încă de la primele schimburi de mingi.

S-a făcut repede 4-1, apoi 6-1, după ce ucraineanca (să nu uităm, o bătuse pe Halep în 4 din cele 7 meciuri jucate până azi) a opus ceva rezistenţă abia în ultimul game al setului.

Setul secund a fost mai echilibrat şi s-a mers cap la cap până la 3-3. Compatrioata noastră a făcut break pentru 4-3, apoi şi-a câştigat serviciul şi a pus capăt setului şi meciului, pe serviciul Svitolinei: 6-3.

Practic, Simona Halep nu a avut aproape nicio emoţie în cele 72 de minute cât a durat meciul şi s-a impus de o manieră entuziasmantă.

În finală, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Serena Williams (SUA) şi Barbora Strycova (Cehia), meci care se joacă tot în această după-amiază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular