Fosta lideră a ceea ce a fost, cândva, organizaţia judeţeană a ALDE Argeş, Simona Brătulescu, a fost eliberată ieri, de premierul Florin Cîţu, din funcţia de secretar de stat la Cancelaria prim-ministrului.

Alături de dna Brătulescu, au mai fost eliberaţi din funcţie şi alţi câţiva înalţi demnitari tăietori de frunză la câini pe lefuri grase, din aşa-numitul „aparat central” al Guvernului, numiţi acolo de ex-premierul Orban.

În ce o priveşte pe dna Brătulescu (absolventă de „Brâncoveanu”, fostă crainică la o televiziune locală din Piteşti şi fostă vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, între altele), înţelegem perfect de ce a fost demisă.

Probabil, din cauză că distinsa doamnă e o mare specialistă în nimic.

Ce nu am înţeles încă e cum a ajuns să ocupe o funcţie atât de înaltă într-un guvern PNL (a fost numită în funcţie de prim-ministrul Ludovic Orban, acum aproximativ un an), după ce ani de zile le cântase în strună lui Tăriceanu, Dragnea etc.

După demiterea de ieri, pesemne că dnei Brătulescu i se caută alt „coledzi”, că doar n-o fi să rămână pe dinafară sau, mai grav, să ajungă din nou în sectorul privat.

sursa foto: Facebook/Simona Brătulescu

1 COMENTARIU

  1. Ce articol de jurnalist profesionist. Ai imbatranit degeaba mai simioane. Presa asta a ajuns de xxxxx pentru ca voi ati adus-o acolo, in fundul latrinei. Vai de capul tau de jurnalist, dar tu unde ai terminat mai vesnicule jurnalist de provincie la un ziar absolut obscur?

    Comentariu editat din cauza limbajului trivial folosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here