Silvia Tăbușcă, despre rețele de trafic de persoane din România, care acționează şi în străinătate

Date:

Share post:

„Silvia Tăbușcă, coordonatorul Programului de Securitate Umană din cadrul Centrului European pentru Educație și Cercetare Juridică, a fost invitata Interviurilor PressHub, unde a vorbit cu emoție… despre rețele de trafic din România, care acționează atât pe teritoriul românesc, cât și în diaspora”, se arată într-un articol publicat pe portalul reţelei de publicaţii locale din ţară PressHub.

„Printre altele, Silvia Tăbușcă a vorbit despre faptul că partidele politice din România nu-și doresc să stopeze fenomenul traficului de persoane, din simplul motiv că aceste activități infracționale generează uriașe venituri în economia subterană, venituri care sunt ulterior direcționate către afaceri care sponsorizează mediul politic”, se mai notează în articolul citat.

Îl puteţi citi, integral, pe site-ul reţelei PressHub, reţea din care face parte şi site-ul nostru, accesând link-ul de mai jos:

Interviul cu doamna Tăbuşcă, realizat de jurnalista Carmen Dumitrescu, a fost difuzat pe contul de Facebook al site-ului nostru. Tot acolo, îl puteţi urmări în reluare.

sursa foto: Facebook/Silvia Tăbuşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular