Şi azi, semne că pandemia de coronavirus dă înapoi: 1.215 noi cazuri în ţară, numai 53 în Argeş

Date:

Share post:

„În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.215 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, au anunţat azi la prânz autorităţile de la Bucureşti.

Cifra noilor infectări se raportează la un număr de aproape 20.000 de teste efectuate.

Fapt îmbucurător, în judeţul Argeş au fost raportate numai 53 de cazuri de noi infectări. Este cea mai mică cifră raportată într-o zi lucrătoare, de la ieşirea din starea de urgenţă până azi, în judeţ.

Ne depăşesc, azi, la număr de infectări, judeţul Vaslui, cu 113 cazuri, Dâmboviţa, cu 71 şi Bucureştiul, cu 151, în vreme ce judeţul Bihor e la egalitate cu Argeşul.

În rest, cu excepţia Vasluiului, niciun alt judeţ nu a mai raportat peste 100 de cazuri de infectare.

Măsurile de prevenţie şi controalele efectuate de câteva săptămâni încoace, şi în Argeş, dar şi în restul ţării, par să-şi arate efectele. Există, însă, destule voci care susţin că se raportează, chipurile, mai puţine infectări pentru că ar veni alegerile.

Au murit, de ieri, până azi, 35 de conaţionali care sufereau şi de boala pricinuită de infectare cu coronavirus, dar şi de alte afecţiuni. Dintre aceştia, nu mai puţin de nouă decese au fost înregistrate la noi în judeţ.

Argeşenii decedaţi au vârste cuprinse între 56 şi 89 de ani, toţi suferind şi de alte afecţiuni grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular