În acest weekend, sportivii Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 de la secţiile de karate, handbal, volei şi oină vor fi prezenţi la patru competiţii importante.

Karate

În perioada 9 – 11 noiembrie, la Târgu Secuiesc (Covasna), se desfăşoară Campionatul National de Karate Shotokan WSF, rezervat copiilor, minicadeţilor, juniorilor şi seniorilor.
La eveniment vor participa şi patru sportivi antrenaţi de Sebastian Ene; este vorba de Laurențiu Catrinescu, Alexandra Stanciu, Cătălin Georgescu și Radu Ionescu.

Handbal

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 13, în Sala Sporturilor Trivale din Piteşti, echipa de hanbdal CS Dacia Mioveni 20120 va primi vizita celor de la LPS Tg. Jiu.
Vă amintim că echipa din Mioveni se află pe prima poziție a clasamentului, fără nicio înfrângere până acum.

Volei

Duminică, de la ora 12, în sala de sport a Școlii Gimanziale „Liviu Rebreanu” din Mioveni. echipa feminină de volei – cadete, antrenată de dl Valeriu Fianu, va juca acasă, cu echipa CSS Târgu Jiu.

Oină

Echipa de oină a clubului CS Dacia Mioveni 2012, va participa în perioada 9-11 noiembrie 2018, la Campionatele Naționale de Sală – Fete de la Arad.

Sportivele din Mioveni sunt favorite la obţinerea unei medalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here