Începând cu data de 12.03.2020, Primăria Municipiului Pitești oferă contribuabililor, persoane fizice și persoane juridice, posibilitatea depunerii online a declaraţiilor fiscale pentru declararea/scoaterea din evidența fiscală a bunurilor (clădiri, terenuri, mijloace de transport) și pentru declararea impozitului pe spectacole.

Depunerea declarațiilor online este un serviciu electronic disponibil la adresa www.primariapitesti.ro/secțiunea Impozite și Taxe locale/Declarații OnLine, care poate fi accesat prin utilizarea credențialelor, numele de utilizator și parola.

Cererile de înregistrare ca utilizatori, formulate de către persoanele fizice, se depun la ghișeele centrelor de încasări (fie la sediul din str. Victoriei, fie la oricare din centrele de încasare a impozitelor și taxelor locale), iar în cazul persoanelor juridice se depun la sediul Primăriei Municipiului Pitești, din str. Victoriei, nr. 24, intrarea B, cam. 46 sau cam. M9.

Contribuabilii care la această dată dețin credențiale pot folosi acest modul electronic.

Informații cu privire la depunerea online a declarațiilor fiscale pentru declararea/scoaterea din evidența fiscală a bunurilor (clădiri, terenuri, mijloace de transport), precum și pentru declararea impozitului pe spectacole, sunt disponibile pe site-ul www.primariapitesti.ro,/ secțiunea Impozite si Taxe locale/Ghid de utilizare declarații online.

Reamintim contribuabililor rugămintea de a evita aglomerarea la ghișeele de plată a impozitelor și a taxelor locale, recomandând opțiunea plății on-line, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro și www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile și funcționând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

sursa info şi foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here