Dacă aţi rămas în pană sau aţi avut un accident în zona Piteşti, Curtea de Argeş, Vâlcea, Braşov, autostrada Bucureşti-Piteşti, Târgovişte, Găeşti etc. ne puteţi contacta NON-STOP pentru servicii de tractări auto şi asistenţă rutieră. La cerere, vă putem ajuta şi cu găsirea unui service auto care să vă remedieze problema.

Service Express Pitesti ofera tractari auto pentru toate categoriile de autoturisme, de la autoturisme de clasa mica pana la camioane.

Platformele detinute sunt de ultima generatie si masina este transportata in deplina siguranta, intr-un timp foarte scurt.

Service Express Pitesti realizeaza lunar un numar impresionant de comenzi de tractari auto (tractari Pitesti) si asistenta rutiera.

Printre activitatile cu care firma de tractari se ocupa, sunt: remedierea defectiunilor la fata locului, reparatii pene de cauciuc, recuperarea si transportul automobilele implicate in diverse evenimente rutiere, transportul automobilelor vechi la cel mai apropiat centru Remat, transportul automobilelor pentru ITP la cea mai apropiata filiala RAR etc.

Service Express Pitesti ofera tractari auto pentru toate categoriile de autoturisme, de la autoturisme de clasa mica pana la camioane.

Platformele detinute sunt de ultima generatie si masina este transportata in deplina siguranta, intr-un timp foarte scurt.

Aceasta firma va sta la dispozitie oricand pentru tractare auto cu platforma specializata si omologata in tara si asistenta rutiera NON-STOP. Vine prompt in sprijinul tuturor celor care se afla in impas oriunde si oricand, indiferent de problemele rutiere intampinate. Serviciile oferite sunt calitative, prompte si ieftine!

Nu ezitati sa contactati firma de tractari auto indiferent de situatia in care va aflati! Sunati acum la 0740.848.902 NON-STOP pentru a efectua o comanda!

Zona de acoperire pentru tractari auto este foarte mare si include urmatoarele zone: judetul Arges, Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti, Valcea, Slatina, Autostrada Bucuresti-Pitesti.

La cerere si in functie de comanda deplasarea se poate face si pentru alte zone.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here