Aseară, echipa condusă de Leo Grozavu, Sepsi Sfântu Gheorghe, a reuşit să se califice în preliminariile Europe Conference League, după ce s-au impus în faţa echipei Viitorul Constanţa cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de mijlocaşul Adnan Aganovic, în minutul 42.

Potrivit patronului echipei, omul de afaceri Laszlo Dioszegy, sportivii echipei Sepsi au motivaţi înainte de partida cu Viitorul cu o primă de 1.800 euro, plus bonusuri pentru promovarea în fazele superioare ale Conference League. Această performanţă a „secuilor” – participarea în premieră într-o competiţie europeană – dar şi locul ocupat la finalul sezonului se datorează şi liniştii de la echipă, salariilor plătite la timp, în ciuda unui buget relativ redus, de numai 5-6 milioane de euro.

Felicitări celor de la Sepsi, meritau acest loc de Europa. Păcat pentru FC Argeş, ajunsesem la un moment dat aproape de a juca baraj/baraje pentru Europa, dar finalul de sezon a fost mai modest decât ne-am fi aşteptat cu toţii.

În imaginea de sus, un duel în careul constănţean, în meciul de baraj ieri, câştigat de Sepsi.

sursă foto: Facebook/Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here