Senatorul PNL Forin Cîţu a anunţat, în weekend, că urmează, în perioada următoare, un val de epurări în sectorul bugetar.

Aserţiunea senatorului Cîţu a plecat de la un discurs din săptămânile trecute al ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, prin care acesta din urmă cerea reducerea cheltuielilor de funcţionare a aparatului de stat, central, dar şi local.

„Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate”, declarase dl Teodorovici, acum patru zile.

„Dacă eşti bugetar, află câţi mai rămâneţi la locul de muncă! Liviu Dragnea îşi pregăteşte armata de funcţionari PSD-işi. Când îi plăteşti, îi controlezi. Urmează două rânduri de alegeri în 2019. În ministere se pregătesc epurările anunţate de Teodorovici încă din noiembrie 2018 (şi reanunţate zilele trecute – n.r.).

Liviu Dragnea… ne spune că nu pot implementa programul de guvenare pentru că funcţionarii, care nu fac politică (!!!), din ministere şi agenţii se opun…. Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude şi şoferii, numai pe cei care sunt loiali lui şi PSD-ului …rămân doar PSD-iştii”, a scris Florin Cîţu pe Facebook…

… Să înţelegeţi mai bine, exact ca pe vremea lui Ceauşescu, în toate instituţiile deja există câte un şef politic din PSD.

Astăzi vă prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajaţi din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, aşa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finanţelor Publice”, a scris senatorul Cîţu pe contul său de pe Facebook.

„… Marea epurare incepe în două săptămâni, când se vor finaliza listele (cu posturile disponibilizate – n.r.) urmând ca în treizeci de zile să fie disponibilizaţi toti cei care “se opun” implementării programului de guvernare”, a mai afirmat dl Cîţu.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here