„Dacă ești jurnalist/ă, blogger, freelancer sau chiar student/ă la jurnalism (an terminal sau master) și te interesează modul în care politica europeană poate schimba în bine comunitatea în care trăiești, te așteptăm la o nouă ediție a Burselor Europene: Jurnaliști în Dialog”, a anunţat fundaţia „Freedom House” România.

În plus, dacă împărtăşeşti părerea că politica europeană este, în egală măsură, şi politică internă a României, atunci seminariile pe teme de politică europeană, organizate de „Freedom House” te pot ajuta să devii un jurnalist mai bun, cu orizonturi mai largi.

Vor fi trei seminare pe teme europene, care vor include networking cu experți și jurnaliști şi, pentru cei selectaţi, vizite de informare la instituțiile europene.

Seminarele se vor desfășura în aprilie, în următoarele orașe: Galați (03-05.04.2020), Craiova (10-12.04.2020), Oradea (24-26.04.2020).

Pentru înscriere trimite un email cu CV-ul și o scrisoare de intenție referitoare la domeniile de politică europeană relevante pentru tine până la data de 15 martie 2020, pe bejd@freedomhouse.ro, CC la guseth@freedomhouse.ro.  

La subiect menționează:
Înscriere [prenume] [numeBEJD 2020. 

Ca să afli cine este şi ce face fundaţia „Freedom House” România accesează link-ul www.freedomhouse.ro

sursa info şi foto: fundaţia „Freedom House” România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here