În această seară, de la ora 21, ora României, are loc semifinala turneului WTA 250 de la Linz (Austria), ce se dispută între două jucătoare din România, Simona Halep şi Jaqueline Cristian. Această partidă este a cincea semifinală între două jucătoare de la noi, din istoria circuitului modern al tenisului feminin.

Cele doă sportive s-au mai întâlnit în urmă cu două săptămâni, la Transylvania Open de la Cluj-Napoca, unde Simona Halep (foto) s-a impus categoric în faţa lui Jaqueline Cristian în minimum de seturi, scor 6-1, 6-1. Tot acolo, Halep a mai spulberat-o şi pe Gabriela Ruse.

Cristian, proaspăt intrată în top 100 mondial feminin, este în creştere de formă şi promite că va opune o rezistenţă mai dârză fostului lider mondial.

Actualizare – Simona Halep s-a retras înainte de meciul cu Jaqueline Cristian, forţată de, spune sportiva, o accidentare. Jaqueline (23 de ani, locul 100 în lume) va juca, astfel, finala turneului mâine seară, de la ora 20. Adversară îi va fi Alison Riske, locul 73 mondial, o sportivă de 31 de ani din SUA. Meciul va fi transmis în direct de unul dintre canalele Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here