Şeful Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolae Alexe, a fost destituit

Date:

Share post:

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a semnat azi ordinul de destituire a managerului Spitalului Municipal din Câmpulung, Nicolae Alexe.

Informaţia a fost făcută publică de către postul de televiziune Muscel TV din Câmpulung şi confirmată de prefectul de Argeş, Emanuel Soare.

În calitate de şef al unuia dintre spitalele catre tratează pacienţi infectaţi cu coronavirus, dlui Alexe, economist de meserie, i s-au reproşat, printre altele, folosirea unui limbaj necivilizat cu subalternii, management defectuos al spitalului, îndeplinirea necorespunzătoare a atribuţiunilor de serviciu, nepregătirea corectă a spitalului pentru tratarea infecţiilor cu coronavirus etc.

În plus, economistul Alexe a refuzat mai multe oferte de donaţii de materiale sanitare către spitalul pe care l-a condus. Ştia, probabil, dumnealui, mai bine decât medicii, de ce anume are nevoie spitalul şi de ce nu.

În locul lui Nicolae Alexe a fost numit ca manager dr. Andrei Aron, un tânăr medic stomatolog (36 de ani) care deţine clinica Dental Evolution Center din anul 2010.

E o situaţie similară, întrucâtva, cu cea de la Spitalul Judeţean din Piteşti, condus, până zilele trecut, de o juristă, Adriana Molfea. Acum, şi spitalul din Piteşti, şi cel din Câmpulung, au la conducere oameni de specialitate, nu inşi de cu totul alte profesii.

Noul manager al Spitalului Municipal din Câmpulung e căsătorit, are doi copii şi nu este membru al niciunui partid politic, a informat azi prefectul de Argeş, Emanuel Soare, care a mai adăugat că dr. Aron nici „nu doreşte să facă politică”.

„Avem convingerea că va urgenta demersurile de achiziţionare a aparatului de testare PCR, va eficientiza protocoalele şi circuitele din spital şi se va asigura de înlăturarea tuturor cauzelor care au condus la infectări ale personalului medical”, a mai spus dl Soare.

Pe perioada mandatului precedentului manager, la Spitalul Municipal din Câmpulung au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu coronavirus 16 angajaţi, dintre care un medic şi nouă asistente medicale. De altfel, de la izbucnirea epidemiei, apoi pandemiei de coronavirus, oraşul Câmpulung a fost epicentrul infectărilor din judeţul Argeş.

sursa foto: Facebook/Muscel TV Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Crimă şocantă descoperită la Bascov. Bărbat cu probleme psihice care a ucis 5 membri ai familiei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au...

Video: PERCHEZIȚIE PENTRU IDENTIFICAREA UNEI ARME NELETALE

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase...

Campionat internațional de volei la Mioveni

Sala Sporturilor din Mioveni găzduiește, de miercuri, 10 august,...

Accident între un autoturism şi un autocamion la Morăreşti. Cinci victime transportate la spital

Aseară, în jurul orei 19.27, pompierii argeşeni împreună cu...

Balkanik Festival la Grădina Uranus din Bucureşti

Balkanik - World Music Festival, eveniment recunoscut pentru atmosfera...

Oraşul Mioveni găzduieşte Campionatul Balcanic de volei feminin U19

Începând de mâine, 10 august, oraşul Mioveni, va găzduit...

Presa autohtonă, în epoca geamantanelor cu bani

Ieri, site-ul de presă independentă - mai avem aşa...

Impuls de Argeş: Fiul fostului vice de la Miceşti, cercetat pentru delicte silvice

Timp de mai multe mandate, Nicolae Olteanu a fost...