Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat azi că l-a destituit din funcţie pe şeful Poliţiei municipiului Câmpulung Muscel, comisarul-şef Gheorghe Ciolan.

Măsura a fost luată ca urmare a incapacităţii, de acum, fostului şef al Poliţiei din Câmpulung, de a ţine sub control activitatea grupărilor de proxeneţi şi traficanţi de persoane din oraş, în contextul în care Câmpulungul are deja renumele de centru de greutate al infracţionalităţii de acest gen.

Decizia ministrului Vela vine după ce ziarul „Libertatea” a publicat, ieri, povestea tragică a unei adolescente dintr-un sat de lângă Câmpulung (mai precis, din Capul Piscului), Mihaela Miloiu, racolată de proxeneţi ucisă ulterior, pentru că fata a depus mărturie la DIICOT într-un dosar de proxenetism.

„Mihaela Miloiu avea doar 15 ani când a fost racolată de traficanţii de carne vie din Câmpulung. Nimeni n-a încercat să o salveze. Nici măcar familia ei, care şi acum se teme de traficanţi. Într-un târziu, fata le-a spus procurorilor DIICOT prin ce a trecut, iar un judecător i-a citit apoi declaraţia. „Nimic grav”, au decis magistraţii. Peste câteva luni, Mihaela a fost traficată în Elveţia, obligată să se prostitueze şi ucisă de un client”, au arătat cei de la „Libertatea.

Mihaela Miloiu, copila care a plătit cu viaţa pentru că a dat celor de la „Crimă Organizată” o declaraţie de martor într-un dosar de proxenetism

Articolul integral din care am citat mai sus poate fi citit accesând link-ul de mai jos:

https://www.libertatea.ro/stiri/ucisa-de-indiferenta-povestea-unei-fete-de-18-ani-care-a-fost-asasinata-la-scurt-timp-dupa-ce-a-depus-marturie-intr-un-dosar-de-trafic-de-minori-2885722

Înainte de a fi numit şeful Poliţiei din Câmpulung, comisarul-şef Gheorghe Ciolan a mai lucrat la Poliţia oraşului Costeşti şi la fosta secţie 4 de Poliţie Piteşti, actuala secţie 2, din cartierul Găvana.

sursa foto: captură video Muscel TV, Facebook

Nota redacției – Se pare ca pe comisarul șef Ciolan cineva, acolo sus, îl iubește. Decizia sa de destituire nu a mai ajuns la IPJ Argeș, deși știm din surse demne de încredere, ca ea fusese deja redactată. Așa că e în continuare, șef.

Finalmente, s-a ales soluția, elegantă, a pensionării.1 COMENTARIU

  1. Domnilor Ziariști, de ce nu arătați și faptul ca domnul Ionel matasarul Șeful judiciarului , Aleodor duta șeful sef ordine publica sunt cercetați la DIICOT pitesti într-un dosar de relații sexuale și perversiuni sexuale cu minore …… va rugam sa fiți transparenți și sa aduceți la cunoștința cititorilor , ca au legături cu cămătari și proxeneți , și cu cei care consuma și vând droguri.

    Răspunsul e mai simplu decât bănuiţi: ziua are doar 24 de ore şi aproape niciodată nu reuşim să scriem tot ce am dori. Însă, vă promitem că despre acest dosar DIICOT vom scrie. Nu protejăm niciun infractor, nici pe cei în civil, şi cu atât mai puţin pe cei în uniforme ale statului român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here