Judecătorul Lucian Netejoru, inspector-șef al Inspecției Judiciare, a plagiat aproape tot conținutul tezei sale de doctorat în „Ordine Publică și Siguranță Națională”, pe care a susținut-o în urmă cu opt ani, la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, scrie ziarista Emilia Şercan, pe site-ul pressone.ro

Cel puțin 140 din totalul de 294 de pagini ale tezei de doctorat a judcătorului Netejoru sunt copiate cuvânt cu cuvânt din cărţi ale chestorului de Poliţie Costică Voicu, fost șef al Poliției Române și fost rector al Academiei de Poliție, mai arată dna Şercan.

Ironia ironiilor este că dl chestor Voicu a fost unul dintre referenţii (îndrumătorii) Comisiei de Susţinere a Doctoratului judecătorului Netejoru, însă, nu a observat că acesta din urmă şi-a plagiat profesorul.

Judecătorul Lucian Netejoru este absolvent, în anul 1994, al Facultăţii de Drept din cadrul unei universităţi particulare (cea Ecologică din Bucureşti). E magistrat din 1996.

Domnia sa nu a comentat, până acum, în spaţiul public, acuzaţiile de plagiat ce i-au fost aduse. Nici profesorul plagiat de învăţăcel, chestorul Voicu, nu a luat încă vreo poziţie publică pe această temă.

sursa foto: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here