„Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pásztor Sándor, retras de UDMR din cursa pentru un nou mandat după cel exercitat dezastruos din 2016 până acum… a suferit o nouă înfrângere.

Politicianul a pierdut procesul deschis ziarului Bihoreanul şi jurnalistului Adrian Criş, în care cerea daune morale de 50.000 lei şi ştergerea de pe site a unor articole în care îi erau dezvăluite afacerile şi portretul moral incompatibil cu demnitatea ocupată”, au scris ieri colegii de la publicaţia numită.

Sintagma din titlu vine de la un articol publicat de ziarul orădean, care dezvăluia că preşedintele Consiliului Judeţean Bihor se recomanda străinilor ca fiind „Pasztor Sandor from Hungary”.

În rest, colegii de la Bihoreanul au scris de-au obosit despre afacerile necurate ale acestui grof, obişnuit să toace banul public după bunul plac: contracte cu dedicaţie pentru firme de casă ale UDMR, sponsorizări dubioase, excursii prin Jamaica sau la vânătoare de antilope în Africa etc.

Toate astea dintr-o leafă de bugetar.

Articolul integral al celor de la Bihoreanul (merită citit, fie şi numai de dragul de a vedea cum între grofii UDMR şi cei ai noştri, verzi ca brazii, nu-i nicio deosebire), poate fi lecturat dând click mai jos:

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/pasztor-sandor-a-pierdut-procesul-deschis-bihoreanului-in-care-cerea-daune-de-50000-lei-justitia-l-a-pus-pe-el-la-plata-157925.html

sursa foto: Facebook/Pasztor Sandor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here