Şefa APIA Argeş şi-a angajat propria soră. Agenţia Naţională de Integritate a sesizat procurorii

Date:

Share post:

„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în vederea cercetării directorului executiv al Centrului Judeţean Argeş al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Mariana Pană, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese”, a informat azi site-ul G4Media.

Conform celor constatate de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), dna Pană şi-a angajat propria soră, pe post de consilier superior la APIA Argeş, Centrul Local din oraşul Costeşti.

Ca atare, ANI a sesizat Parchetul pentru demararea cercetărilor şi luarea măsurilor care se impun.

Directoarea Mariana (Mary, pentru prieteni) Pană ar fi comis astfel infracţiunile de conflict de interese penal, respectiv folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane (art. 301, alin. 1 din Legea nr. 286/2009).

Mary Pană este directoare APIA Argeş din noiembrie anul trecut, înlocuindu-l pe Marius Stroescu.

Distinsa doamnă este membru PSD şi o apropiată a deputatului de Argeş Mircea Drăghici, la nunta căruia a şi participat, acum şapte ani. A rămas celebră pentru gafa de acum 7-8 ani, când la o sindrofie la Teatrul „Davila” din Piteşti a spus că scriitorul ei preferat este Mark Taiwan.

Ca director executiv la APIA Argeş, dna Pană câştigă lunar un pic peste 8.000 lei lunar net (97.548 de lei anual), potrivit declaraţiei sale de avere.

sursa foto: youtube.com/Muscel TV Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular