La Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Pitești, s-au făcut investiții importante în echipamente medicale în ultimii trei ani.

A fost achiziționată aparatură medicală prin fonduri de la Ministerul Sănătății, Consiliul Județean Argeș, cât și din veniturile proprii ale spitalului.

Astfel, secția a fost dotată cu paturi de terapie intensivă, monitoare, ventilatoare, trei defibrilatoare și un ecograf.

De asemenea, s-au făcut investiții și la nivelul Blocului Operator, toate cele 10 săli de operație fiind dotate cu aparate de anestezie.

Spitalul Județean de Urgență Pitești, aflat în coordonarea Consiliului Județean Argeș, a reprezentat, în ultima perioadă, o prioritate pentru dezvoltarea sistemului de sănătate la nivelul județului, fapt susținut prin numeroasele investiții în echipamente medicale și dotări materiale finanțate atât de Consiliul Județean Argeș, de Ministerul Sănătății, cât și din venituri proprii, precum și prin demersurile managementului unității privind asigurarea resurselor umane.

Astfel, în prezent, Spitalul Județean de Urgență Pitești dispune de aparatură medicală și personal specializat pentru primirea, investigarea și tratamentul cazurilor critice de la nivelul județului Argeș, precum și din județele limitrofe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here