„Primăria Municipiului Pitești anunță prelungirea perioadei de depunere a declarației fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare pentru persoane fizice.

Astfel, declarațiile vor putea fi depuse până la data de 30.09.2020, dar se pot depune și prin mijloacele de transmitere la distanță: prin fax (la numărul 0248.21.21.66); prin poștă (pe adresa Pitești, str.Victoriei, nr.24; prin intermediul site-ului web al instituției, disponibil la adresa www.primariapitesti.ro, opțiunea Servicii electronice – Depunere ONLINE. Declarația TAXĂ SALUBRIZARE”, a anunţat ieri Primăria Piteşti.

„De asemenea, persoanele fizice, de comun acord cu conducerea asociației de proprietari/chiriași, pot opta să depună Declarația fiscală pentru stabilirea taxei de salubrizare, însoțită de actele justificative, și prin intermediul președinților de asociații de proprietari/chiriași sau administratorilor acestor asociații, pe baza unui borderou centralizator.

În cazul nedepunerii declarației până la data de 30.09.2020, inclusiv, obligația de plată se va stabili din oficiu, pentru fiecare clădire, pe baza estimării unui număr de 7 (șapte) persoane, urmând ca, după depunerea declarației fiscale de către contribuabil, să se efectueze modificări”, a mai transmis Primăria Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here