Constructorul auto Dacia de la Mioveni lansează pe piaţa din România, zilele acestea, o nouă serie limitată a celui mai bine vândut model al său, SUV-ul Duster.

Seria se va numi Duster connected by Orange. Dotările seriei pleacă de la varianta de echipare de top, denumită de cei de la Dacia Prestige.

Suplimentar, Duster connected by Orange mai oferă: ornamente faţă şi spate cu aspect de crom satinat, geamuri spate şi lunetă ionizate (mai închise la culoare), funcţia de mâini libere (hands free), cameră de luat vederi şi avertizor pentru unghi mort.

În plus, se mai regăsesc în oferta Dacia scaune faţă încălzite electric, jante de aliaj de tip Maldive, pe 17 ţoli, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele.

Denumirea seriei vine de la pachetul multimedia oferit de Orange. Acesta include o tabletă Huawei cu ecran mare (aproape 10 ţoli), un modem care poate conecta simultan mai mulţi utilizatori (maximum 10), încărcător auto pentru tabletă, suport pentru tetiere şi husă pentru tabletă.

În preţul seriei Duster connected by Orange intră şi un abonament de la Orange pentru două persoane.

Preţurile acestor maşini sunt niţel cam piperate, dar e o serie limitată, totuşi, deci Dacia oferă ceva pentru banii în plus pe care-i cere pe maşină.

Prețurile variază între 16.200 de euro (TVA inclus) pentru versiunea 4×2, echipată cu motorul SCe de 114 CP și 19.900 de euro pentru versiunea 4×4, echipată cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP.

Seria limitată e disponibilă şi cu motorizările de TCe de 130, respectiv 150 CP.

sursa foto: Dacia groupe Renault

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here