Regia Județeană de Drumuri Argeș a început, zilele acestea, pregătirea infrastructurii pentru asfaltarea drumului județean 704H, Băiculești – Curtea de Argeș. 

„Așa cum am promis, au început lucrările de asfaltare a drumului județean 704 H, Băiculești – Curtea de Argeș. La această oră s-au montat cele șase podețe tubulare și se lucrează la pregătirea infrastructurii, după care se vor turna cele două straturi de asfalt.

De asemenea, Regia Județeană de Drumuri va demara și celelalte lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene, lucrări pe care le avem cuprinse în program „, a declarat președinte Consiliul Județean Argeș, dl Dan Manu.

„Doresc să mulțumesc Consiliului Județean Argeș pentru susținerea acordată localității noastre în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Pe lângă acest drum, în actualul mandat, Consiliul Județean Argeș a mai asfaltat un drum județean ce traversează localitatea noastră, este vorba de DJ 704E. A fost o lucrare complexă care a necesitat multă muncă și destul de scumpă”, a spus dl Niculae Dragnea, primarul comunei Băiculești.

sursa info şi foto: Consiliul Judeţean Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here