Şcolile din Argeş cu promovabilitate zero la Evaluarea Naţională

Date:

Share post:

Deşi anul acesta promovabilitatea la examenele de Evaluare Naţională a fost una foarte bună (cea mai bună din ultimul deceniu), au fost şi şcoli ai cărei elevi au reuşit rara performanţă de a pica in corpore examenele.

Aceasta în ciuda faptului că subiectele date, atât la limba şi literatura română, cât şi la matematică, au fost cel puţin accesibile.

Pe această listă a ruşinii s-au înscris, din păcate, şi cinci unităţi de învăţământ gimnazial din judeţul Argeş, potrivit informaţiilor publicate de ministerul de resort.

Acestea sunt: Școala Gimnazială „Gabriel Marinescu” din Tigveni, Școala Gimnazială din satul Bădeni (comuna Stoeneşti), Școala Gimnazială din satul Nămăești (comuna Valea Mare-Pravăţ, în imaginea de sus), Școala Gimnazială nr. 1 din Poienarii de Muscel și Școala Gimnazială nr. 1 din Uda. 

De notat că în unele dintre aceste şcoli în care numai şcoală nu s-a făcut s-au investit în ultimii ani sume considerabile de bani, de ordinul milioanelor de lei, pentru modernizare (cele din Nămăeşti şi Bădeni ne vin acum în minte).

Cu rezultate zero barat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular