Aseară târziu, magistraţii de la Tribunalul Argeş au luat decizii privind propunerea procurorului de caz, de arestare preventivă a agenţilor de Poliţie reţinuţi, ieri, pentru 24 de ore, în scandalul permiselor de conducere obţinute contra şpagă, de la Piteşti.

De aici a pornit dosarul permiselor de conducere contra şpagă de la Piteşti, ediţia 2018

În cazul agentului-şef adjunct Gabriel Bălăşescu, de la Postul de Poliţie din comuna Bradu, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Agentul Bălăşescu va rămâne, aşadar, în arestul Poliţiei Judeţene Argeş până la finalul lunii noiembrie.

În cazul agentului Cosmin Băbuş, de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Argeş, judecătorii au dispus 30 de zile de arest la domiciliu.

Potrivit anchetatorilor, şpaga pentru trecerea probei practice de obţinere a permisului auto era cuprinsă între 200 şi 400 de euro.

Ce le impută anchetatorii poliţiştilor şi celorlalte persoane audiate marţi

În această perioadă, acţiunea penală merge înainte. Cei în cauză, ca şi ceilalţi şase inculpaţi audiaţi azi la sediul Poliţiei Argeş, sunt cercetaţi penal pentru luare de mită, complicitate la luare de mită, precum şi alte câteva infracţiuni conexe.

sursa foto: Poliţia Argeş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here