În cursul zilei de ieri, cu mare discreţie, „ofițerii de poliţie ai Direcției Generale Anticorupție – Structura Centrală şi Serviciul Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeş, au efectuat mai multe percheziţii, inclusiv la sediul SPCRPCIV Argeş și au pus în executare şase mandate de aducere emise de procuror față de şase suspecți pentru săvârșirea unor infracțiuni de corupție cu implicarea unor funcționari publici și a altor persoane”.

Informaţia a fost făcută publică printr-un comunicat de presă, în cursul zilei de azi.

„Astfel, în perioada anilor 2017 – 2018, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că persoanele implicate au săvârşit mai multe infracțiuni în legătură cu promovarea probei de traseu a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, cât şi în legătură cu identificările R.A.R. şi înmatricularea unor autovehicule”.

Cine sunt cei doi poliţişti reţinuţi ieri în dosarul permiselor, versiunea 2018

În cauză, anchetatorii „au efectuat acte de urmărire penală în baza ordonanţelor de delegare, iar ca urmare a probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei şase suspecţi, dispunând totodată reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, a doi agenţi de poliţie din cadrul SPCRPCIV Argeş și I.P.J. Argeş.

Cauza a fost documentată cu sprijinul Serviciului Special și Serviciului Tehnic din cadrul D.G.A., cât şi cu sprijinul structurii de operaţiuni speciale Piteşti”, se mai arată în documentul citat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here