În noaptea de 18 spre 19 mai, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați, prin dispeceratul de urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală intrafamilială, pe raza comunei Bascov, care ameninţa să degenereze.

„La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, care a găsit în curtea locuinţei indicate, un bărbat de 29 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, care se manifesta agresiv şi despre care celelalte persoane, membri ai aceleiaşi familii, susţineau că anterior le-ar fi lovit.

În prezenţa polițiștilor, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv şi să ameninţe cu moartea pe membrii de familie, fapt pentru care a fost somat să înceteze. Ca urmare a nerespectării somaţiilor, cel în cauză a fost încătuşat. În aceste împrejurări, bărbatul a adresat amenințări cu moartea unuia dintre poliţişti.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

După administrarea probatoriului, de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, în baza delegării de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă a scandalagiului, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here