Numai 1.053 de cazuri noi de infectare cu coronavirus au fost raportate azi de autorităţile de la Bucureşti. Cifra e în scădere cu 40-50% faţă de cele ale ultimelor zile lucrătoare.

Numai 21 de noi cazuri au fost raportate în judeţul Argeş, ceea ce face ca judeţul nostru să fie, de acum, puţin sub media naţională pe judeţe, din punct de vedere al cazurilor noi de infectare.

Din păcate, au murit în ultimele 24 de ore nu mai puţin de 60 de români infectaţi cu Covid 19, cea mai mare cifră înregistrată de la debutul pandemiei. Precedentul record, 58 de decese, data de ieri.

Între românii morţi în ultimele 24 de ore, infectaţi cu coronavirus, un medic celebru, prof. univ. dr. Istvan Benedek, din Târgu-Mureş, un pioner al hematologiei româneşti şi o somitate în domeniu la nivel mondial.

În vârstă de 72 de ani, profesorul Benedek a fost şef al Secţiei Clinice de Hematologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş şi a efectuat primul transplant medular la un bolnav adult în ţara noastră.

Între cele 60 de persoane decedate în ultimele 24 de ore sunt şi trei argeşeni, toţi suferind şi de alte boli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here