Scade numărul de cazuri de infectare cu coronavirus în Argeş, scade şi în ţară

Date:

Share post:

Numai 779 de cazuri noi de infectare cu coronavirus au raportat autorităţile pentru azi, în condiţiile în care, ieri fiind duminică, au fost efectuate numai puţin peste 6.600 de teste. Adică mai puţin de o treime din câte se efectuează într-o zi lucrătoare.

În judeţul Argeş au fost confirmate numai 40 de noi cazuri de infectare cu coronavirus (Covid 19). De mult nu am mai avut o cifră atât de mică în judeţ.

Mai multe cazuri de infectare au raportat judeţele Braşov, Prahova şi Vrancea, ca şi Bucureştiul. Exceptând Capitala (132 de cazuri noi), niciun alt judeţ nu a raportat mai mult de 60 de cazuri.

Judeţele Satu-Mare, Sălaj, Harghita, Caraş Severin şi Covasna nu au mai înregistrat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, de ieri până azi. Bistriţa-Năsăud şi Botoşani au raportat doar câte un singur caz.

29 de decese din ultimele 24 de ore au fost puse (şi) pe seama coronavirusului.

E foarte posibil ca reculul pandemiei de coronavirus, şi la nivel naţional, şi la nivel local, să se datoreze măsurilor mai ferme luate de autorităţile locale.

La noi în judeţ, spre exemplu, cu câteva săptămâni în urmă, nu se efectuau niciun fel de controale privind respectarea măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii virusului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular