„Mâine, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, la partida de fotbal disputată între echipele F.C. Hermannstadt Sibiu şi F.C. Viitorul Constanţa, pe stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, începând cu ora 20.

Intrarea spectatorilor în arena sportivă se va face începând cu ora 18, doar pe bază de bilete sau invitaţii, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Argeş.

„Accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului se vor realiza de agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractaţi de organizator.

Organizatorul manifestaţiei sportive a luat decizia de a pune în vânzare bilete numai la tribuna I. La acest meci tribuna II şi cele două peluze vor fi închise pentru accesul publicului.

Recomandăm celor care doresc să participe la competiţia sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

Participanţilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive”.

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video”, mai informează Jandarmeria.

Sarcina jandarmilor argeşeni va fi una lesnicioasă la meciul de mâine.

Dacă sibienii, care sunt, teoretic, gazde ale meciului, au ceva suporteri, dar vor veni puţini la Piteşti, din cauza distanţei şi a vremii proaste, Viitorul lui Gică Hagi nu are suporteri nici când joacă acasă.

Deci riscul unor ciocniri între suporteri e exclus.

sursa foto: arhivă Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here