În perioada 28-30 septembrie, la Mioveni are loc o nouă ediție a manifestării „Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșului – Târgul meșterilor populari”, eveniment organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Pe 10 octombrie 2017 a  fost marcată Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti, aceasta fiind instituită prin legea 168/2017.

Prin marcarea acestei zile se doreşte încurajarea producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români, îmbunătăţirea statutului producătorului român şi încurajarea consumului de produse agroalimentare autohtone de calitate şi de produse tradiţionale.

La manifestare sunt invitați să participe producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, produse din carne și lapte, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate spectacole de muzică ușoară și etno-folclorică.

Locul desfășurării evenimentului este Centrul Civic al orașului. Mai multe detalii și informații puteți obține la sediul Centrului Cultural Mioveni, str. Aleea Înv. Alexandru Popescu nr. 5 sau la telefonul 0348.445.856.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here