Şantajist reţinut de Poliţia Criminală din Piteşti, arestat pentru 30 de zile

Date:

Share post:

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din Piteşti au reţinut alaltăieri un braşoven de 41 de ani, de loc din comuna Şercaia, care se îndeteltnicea, printre altele, cu şantajul.

„Din verificări s-a stabilit că în cursul lunii iunie a.c., cel în cauză ar fi creat un cont fals pe o reţea de socializare, creând reprezentarea că acel cont aparţine unei tinere.

Utilizând acest cont, cel în cauză ar fi obţinut fotografii în ipostaze compromiţătoare de la un bărbat din comuna Cuca, iar ulterior l-ar fi constrâns să trimită suma de 2.000 de lei, prin transfer bancar, ameninţându-l cu divulgarea imaginilor compormiţătoare.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 3 august a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Braşov, la locuinţa celui în cauză.

Totodată, cercetările au fost extinse şi cu privire la persoana care a ridicat suma de bani în urma transferului bancar, cel în cauză, bărbat de 34 de ani, din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, fiind cercetat în stare de libertate, în calitate de complicela sâvârşirea infracţiunii ce face obiectul cercetărilor.

După administrarea probatoriului, poliţiştii au reţinut pe bărbatul de 41 de ani, din comuna Şercaia, judeţul Braşov, iar în ziua de 4 august a fost prezentat de către procurori instanţei, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular