Sâmbătă și duminică, 31 iulie – 1 august, pe circuitul de Rally Cross de pe platoul Grui, lângă fosta groapă de gunoi a Câmpulungului, se va desfășura etapa cu numărul 5 a Campionatului Național de Rally Cross”, a informat clubul auto muscelean RB Racing.

„… Competiția va reuni la start zeci de împătimiți ai sporturilor cu motor. Campionii en-titre, piloții de la RB Racing, sunt decişi să dea tot ce au mai bun, pentru a-și apăra supremația în fața propriilor suporteri.

Organizatorii pregătesc un moment special, ceea ce poate fi considerat un “arc peste timp”, aducând în fața tinerilor piloți musceleni și nu numai, pe fostele glorii muscelene ale acestui sport, piloții care au scris istoria acestui gen de întreceri sportive, în orașul de la poalele Mateiașului. Foștii piloți vor fi prezentați în cadru oficial publicului și concurenților și vor primi distincții, în semn de apreciere a întregii lor activități”, au mai transmis organizatorii.

În precedentele patru etape ale Campionatului Naţional de Rally Cross, piloţii musceleni de la RB Racing s-au numărat mereu printre fruntaşii întrecerii, la mai toate categoriile de vârstă.

sursa foto: RB Racing Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here