Salvat în ultimul moment de la moarte

Date:

Share post:

Un tânăr de 24 de ani din Coşeşti a trecut pe lângă moarte după ce a încercat să se sinucidă. Din fericire, a fost găsit la timp şi salvat de către familie.

Noaptea trecută, văzând că Ionuţ nu se mai întorcea acasă iar timpul trecea, familia a început să se îngrijoreze. Oamenii au pornit în căutarea băiatului, aceştia descoperindu-l nu la mare depărtare de casă, spânzurat de creanga unui copac de pe marginea drumului.

Toată isprava nu se întâmplase de mult, aşa că băiatul a avut noroc. Imediat, membrii familiei l-au dat jos din ştreang şi au apelat la ajutor sunând la numărul unic de urgenţă.

În câteva minute, medicii au sosit la locul incidentului, l-au stabilizat pe tânăr şi l-au transportat la spitalul din Piteşti. Din fericire, starea lui este relativ bună, însă dacă vor apărea complicaţii nu este exclus ca victima să fie transportată la un spital din Capitală.

Din primele cercetări se pare că băiatul a recurs la acest gest extrem din cauza unei fete de care se îndrăgostise, însă sentimentele nu erau reciproce.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular