„După ce zona Voina a fost asigurată cu un nou post Salvamont, de câteva zile, echipele Salvamont Câmpulung Muscel au la dispoziție un nou spațiu în comuna Dâmbovicioara, situat chiar în centrul comunei, cu o suprafață de 50 mp, utilat și mobilat, astfel încât salvatorii montani să beneficieze de condiții cât mai bune de patrulare și intervenie”, informează un comunicat de presă.

„Totodată, postul Salvamont va servi și ca punct de informare turistică pentru zona Piatra Craiului Sud, sectorul argeșean.

Acest spațiu a fost pus la dispoziția salvatorilor montani, în urma unui protocol încheiat între Primăria comunei Dâmbovicioara și Salvamont Argeș.

„Ieri, o delegație formată din reprezentanți ai ambasadelor și camerelor de comerț din țări precum Kuweit, Tunisia, Bielorusia, Cehia, Elveția, precum ai mediului de afaceri, prezentă la Dâmbovicioara în cadrul Programului Internațional de Promovare pentru Investiții și Comerț – „Romanian Investment Zoom”, a vizitat noul post Salvamont, oficialii fiind impresionați de condițiile și dotările Salvamont”, mai arată documentul citat.

sursa info şi foto: Consiliul Judeţean Argeş, Salvamont Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here