În această seară, clubul de fotbal FCSB (fosta Steaua) a anunţat că îşi va disputa pe arena „Nicolae Dobrin” din Piteşti celelalte meciuri considerate „acasă” pe care le mai are de disputat în acest sezon.

Fecesebiştii au fost obligaţi să-şi găsească alt stadion pentru a-şi juca meciurile de acasă întrucât Arena Naţională din Bucureşti nu-i mai poate găzdui, din cauza stării deplorabile a gazonului, care va trebui să fie refăcut.

Antrenorul – teoretic – al FCSB este piteşteanul Nicolae Dică. Acesta a pregătit fosta echipă de ligă a 3-a SCM Piteşti înainte să vină la FCSB şi „păstrează o relaţie foarte bună cu autorităţile locale”, după cum notează Telekom Sport.

Nu e prima dată când echipa bucureşteană îşi joacă meciurile de acasă la Piteşti.

FCSB a jucat şi în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf acolo. Autorităţile locale din Piteşti, în speţă Primăria, au fost de acord să găzduiască echipa lui Gigi Becali pe care odinioară juca marele Dobrin.

Din câte am aflat, suporterii lui FC Argeş nu agreează venirea grupării FCSB la Piteşti. Prin tradiţie, la Piteşti o singură echipă românească e bine primită: FC Argeş şi atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here