Veștile bune se țin lanț la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Toate secțiile instituției sunt, din nou, funcționale.

Curățenie generală și dezinfecție terminală, în toate spațiile Spitalului Județean de Urgență Pitești. În urma acestor operațiuni, Direcția de Sănătate Publică Argeș a decis ca începând de azi secțiile de Obstretică Ginecologie și Neonatologie să fie, din nou, redeschise.

Reamintim că la finele săptămânii trecute s-au încheiat operațiunile de curățenie generală și dezinfecție terminală în toate spațiile Spitalului Județean de Urgență Pitești. Pentru un climat propice desfășurării activității medicale fără risc, atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical, la nivelul unității sanitare s-au făcut curățenie și dezinfecție, respectându-se cu strictețe procedurile în vigoare.

Operațiunile coordonate de Serviciul de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (SPIAAM) au început vineri și au continuat și în weekend, sub atenta supraveghere a conducerii unității sanitare.

Au fost curățate și dezinfectate toate secțiile SJUP, inclusiv Ambulatoriul de specialitate, spațiile administrative, secțiile exterioare ale Spitalului Județean de Urgență 2, dar și secțiile de la Spitalul Bălcescu.

sursa info: Spitalul Judeţean Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here