Clubul FC Argeş a pus la vânzare biletele pentru derby-ul din campionat cu CS Mioveni.

Partida se va disputa duminică, 1 martie de la ora 13.30 pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti. Preţul unui bilet este cuprins între 5 şi 10 lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale.

De unde puteţi cumpăra bilete la meci

Magazin Oficial FC Argeş:
– staţia de autobuz de la Casa Cărţii

Supermarketuri Favorit:
– cartierul Trivale, Complex 2
– strada Exerciţiu, lângă Asirom
– strada Crinului, complexul alimentar.

Berăria Kell’s Craft Beer:
Bulevardul I. C. Brătianu 27 (fostul restaurant Casa Veche, situat vis a vis de Casa de Pensii Argeş)

Strike Mania Piteşti:
Calea Bucuresti nr. 36, Complex Vivo Mall

Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:
Duminică, 1 martie 2020 – orele 11.30 – 13.30

Meci foarte important pentru ambele echipe

Meciul este unul extrem de important pentru ambele formaţii. Etapa a 23-a a ligii secunde la fotbal găseşte ambele formaţii argeşene în cărţi pentru promovarea în prima ligă.

CS Mioveni e pe locul secund, cu 37 de puncte, şapte mai puţine decât liderul, UTA. FC Argeş ocupă locul 4, cu 34 de puncte, două mai puţine decât echipa de pe locul 3, Rapid Bucureşti.

O victorie a Mioveniului o plasează în poziţie de favorită la obţinerea promovării directe (o obţin primele două clasate, UTA fiind, probabil, una dintre ele).

O victorie a lui FC Argeş îi face pe „vulturi” să spere cu şi mai mult temei la unul dintre locurile 2 şi 3. De notat că locul 3 din Liga 2 va juca o dublă manşă de baraj cu echipa clasată pe locul e de la coada clasamentului primei ligi. Cine câştigă joacă la anul în prima ligă.

O favorită certă în acest meci nu există. Fiecare formaţie are atu-urile sale. Mioveniul, de când e condusă de antrenorul Mihai Stoica, e o echipă mai compactă, mai disciplinată, mai organizată în joc şi cu ceva experienţă în plus faţă de FC Argeş.

Pe de altă parte, FC Argeş are de partea sa o tradiţie net superioară, o galerie cum Mioveniul n-a avut niciodată (mobilizată deja să facă spectacol la meci) şi, credem noi, şi un moral mai bun decât oaspeţii, care tocmai s-a împiedicat acasă de Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, echipă care „trage” să nu retrogradeze.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here