Azi s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de handbal fete dintre CS Dacia Mioveni 2012 (eşalonul secund) şi „multinaţionala” CSM Bucureşti, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

În premieră pentru sportul argeșean, una dintre echipele de top ale handbalului feminin din România, CSM București – campioana României și deținătoare a trofeului Ligii Campionilor EHF, va juca împotriva unei echipe argeşene.

Meciul va avea loc luni, 17 februarie, la ora 17, în Sala Sporturilor din Pitești.

Prețul unui bilet este de numai 10 lei.

Bilete se pot cumpăra de la sediul clubului din Mioveni, din Bulevardul Dacia nr. 3, zilnic, între orele 9 ţi 13, dar se vor putea cumpăra și de la Sala Sporturilor Pitești,chiar în ziua meciului, până la ora de începere a partidei.

Aceaastă din urmă variantă, fireşte, în limita locurilor.

Posesorii cardului de suporter al clubului din Mioveni au acces gratuit în sală.

Diferenţa de valoare şi de buget dintre cele două echipe e imensă.

Formația bucureșteană, finanţată de Primăria Capitalei, are în componență o pleiadă întreagă de jucătoare de mare valoare internațională, printre care și cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015, 2016 și 2018, Cristina Neagu.

Printre vedetele plătite regeşte din echipa oaspete se numără Jelena Grubisic (Croaţia), Carmen Martin (Spania), Ilana Grbic şi Andrea Klikovac (Muntenegru), Dragana Cvijic, (Serbia), norvegiana Nork Mork, suedeza Linnea Torstensson şi slovena Elizabeth Omoregie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here