După eşecul nemeritat din prima etapă, scor 0-1, în deplasare, cu CSU Craiova, FC Argeş se întâlneşte poimâine seară, acasă, cu suporterii alb-violeţi, cu dorinţa de a-şi trece în cont primele puncte în actuala ediţie de campionat. Adversarul e unul incomod, bătăios, greu de învins pe orice teren: Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc, UT Arad.

Formaţia pregătită de Laszlo Balint a realizat câteva transferuri interesante în pauza intersezon şi s-a întărit considerabil, în raport cu ediţia precedentă de campionat. E de aşteptat, de asemenea, ca la Piteşti formaţia oaspete să fie însoţită şi de câteva zeci de suporteri, poate chiar mai mulţi. Una peste alta, nu va fi deloc un meci uşor pentru argeşeni. În prima etapă, arădenii au remizat acasă, scor 0-0, cu Farul Constanţa.

„FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu UTA, partidă programată vineri, 23 iulie 2021, de la ora 18,30, pe stadionul Nicolae Dobrin”, a anunţat azi clubul piteştean.

Prețurile tichetelor sunt cuprinse între 10 și 20 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Biletele sunt disponibile pe site-ul www.fcarges-pitesti.ro, în magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, iar de astăzi și la magazinele Favorit.

Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/s-au-pus-in-vanzare-biletele…/. Tot aici au la dispoziție toate informațiile despre cum pot intra pe arena Nicolae Dobrin și regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Magazinele Favorit se află în următoarele locuri:

  • cartierul Trivale, complex 2
  • strada Exerciţiu, lângă Asirom
  • strada Crinului, complexul alimentar.

În imaginea de sus, galeria celor de la UTA, la jocul de acasă contra Farului Constanţa, din etapa inaugurală.

sursa foto: Facebook/UTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here