Comunitatea producătorilor de orice fel din judeţul Argeş are, de azi, un nou vehicul pentru a-şi creşte vânzările şi pentru a interacţiona mai bine, mai eficient, cu clienţii: platforma online Made in Argeş.

E, în fapt, un catalog online al tuturor producătorilor şi comercianţilor din judeţ.

„Am văzut o idee similară în judeţul Cluj şi am trecut imediat la treabă, pentru că mi s-a părut a fi o idee excelentă”, ne-a spus iniţiatorul platformei, inginerul piteştean Cristian Mitrache.

„Este o platformă online care reunește sub aceeași umbrelă întreaga comunitate a producătorilor din Argeș. Indiferent că vorbim de o brutărie de familie, o fermă mică, un antreprenor floral sau o berărie artizanală. Aceștia au posibilitatea să-și listeze afacerea și produsele.

Noi, clienții, având astfel posibilitatea să vedem oferta fiecăruia.

Madeinarges își propune să reunească întreaga comunitate a micilor producători si comercianti din județul Argeș și, totodată, le pune la dispoziție o platformă unde să își poată pune la dispoziție, printr-un magazin on-line, produsele”, se arată în prezentarea proiectului Made in Argeş.

„Dacă ești un mic producător sau antreprenor din județul Argeș, tot ce ai de făcut este să te îți deschizi un magazin on-line…

… Pentru orice alt tip de colaborare (poate ești un livrator care vrea să-și pună serviciile la dispoziție, poate ești un producător care vrea să susțină proiectul / micii producători prin diverse modalități de colaborare sau pur și simplu ai o idee pentru dezvoltarea platformei) te rog să ne contactezi”, e apelul făcut către toţi producătorii argeşeni.

Cei de la Made in Argeş pot fi contactaţi prin intermediul contului de Facebook https://www.facebook.com/pg/madeinarges sau la adresa de web www.madeinarges.ro

sursa foto: www.madeinarges.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here