„Carmen Daniela Dan (50 de ani), ministrul de Interne favorit al pușcăriașului Liviu Dragnea, a rămas șomeră în iulie 2019, când a pierdut funcția de ministru. Între timp a făcut rost de o leafă bună, pe principiul: o sinecură e mai bun decât un cinstit loc de muncă!

Ministru de Interne la represiunea barbară din 10 august 2018, Carmen Dan a fost recuperată de „sistem” prin angajarea la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR). Mai exact, la subramura numită Centrului Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot (CNARNN), care se ocupă cu programul informatic al notarilor din România”, au informat sâmbătă colegii de la site-ul ziaristii.com.

Potrivit surselor lor, fostul ministru Carmen Dan e plătită generos – 12.000 de lei pe lună – are un birou separat, dar nu se cunoaşte încă şi ce atribuţiuni de serviciu are, ce munceşte efectiv etc.

Pentru aşa ceva, în mod normal, nu poţi trece din clasa a V-a într-a VI-a. În mod anormal, poţi fi chiar ministru

Dna Dan a absolvit o bombă de universitate (Ecologică), la vreo 10 ani după liceu şi a lucrat ca secretară la o şcoală din Videle, orăşul ei natal, poi funcţionar la o bancă, tot din Videle, după care traiectoria sa a explodat. A fost inclusiv „supprefect” al judeţului Teleorman (aşa a scris cu mânuţa ei, într-o declaraţie de avere, că e „supprefect”), prefect, senator, ulterior ministru de Interne.

E cunoscută ca o apropiată a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Pe perioada cât a fost ministru s-a făcut remarcată (exceptând represiunea din 10 august) printr-o serie întreagă de agramatisme crunte (un exemplu: „am decât informaţiile care le aveţi şi dumneavoastră”), care i-au atras supranumele de Doamna Decât.

Vestea dată de cei de la ziaristii.com, privind sinecura găsită pentru Carmen Dan, vine la numai câteva zile după ce presa a vuit la aflarea informaţiei că fostul prim-ministru Viorica Dăncilă (o altă apropiată a lui Liviu Dragnea) a fost numită consilier al guvernatorului Băncii Naţionale, Mugur Isărescu.

Articolul integral din care am citat mai sus poate fi accesat şi lecturat aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here