Aseară, Barcelona a fost învinsă în finala Supercupei Spaniei de către Athletic Bilbao, cu scorul de 3-2. Golul victoriei bascilor a fost marcat de către Inaki Williams în minutul 94.

A fost un meci istoric (unul care ar putea marca finalul epocii galactice a Barcelonei) şi bineînteles nu au lipsit nici incidentele.

În prelungiri, în minutul 106, De Jong a fost faultat dur de Garcia, dar arbitrul nu a dictat nimic, însă punctul culminant al partidei a avut loc în minutul 121, atunci când starul catalanilor, Leo Messi, a fost eliminat pentru prima oară în cariera sa la Barcelona.

Argentinianul, pe care se pare că au început să-l lase nervii, a primit roşu după ce l-a faultat pe Villalibre la mijlocul terenului.

În urma cartonaşului primit, Leo Messi va fi suspendat doar două etape, însă suspendarea poate fi dublată, deoarece argentinianul şi-a lovit adversarul fără minge.

sursă foto: barcablaugranes.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here