„În baza planului de măsuri adoptat de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Pitești, pentru a limita pericolul infecției cu Covid-19, continuăm procedurile de dezinfectare a întregului oraș”, a comunicat azi municipalitatea.

„Până acum, au fost dezinfectate cele 79 de locuri de joacă și au fost spălate cu dezinfectanți pe bază de clor toate străzile principale din Pitești, dar și alte zone cu circulație intensă.

De asemenea, au fost dezinfectate sedii de instituții și societăți ale administrației locale în care există aflux ridicat de cetățeni.

Astăzi, echipe ale societăților de utilitate publică din subordinea Primăriei Municipiului Pitești au preluat de la O-MAC Pădure și Grădină, societatea inițiatoare a campaniei Oameni pentru Pitești, cu titlu de donație, 16.000 de litri de biocid, substanță cu care, din această noapte, va începe o campanie masivă de dezinfectare a întregului oraș, cartiere, străzi principale și secundare, alei, trotuare etc, acțiunea urmând a se repeta, periodic, în contextul epidemiologic actual.

Tot cu titlu de donație, O-MAC a oferit și 40 de atomizoare, măști și combinezoane.
În dimineața zilei de 31 martie, de la ora 3 și până la ora 9, echipe din cadrul societăților Primăriei Municipiului Pitești vor acționa pedestru, cu atomizoare conținând substanță dezinfectantă.

De asemenea, vor fi folosite utilaje de dimensiuni mari și mici, multifuncționale cu perii, cu ajutorul cărora se vor spăla atât străzile principale, cât și aleile și străzile din cartiere.

Toate substanțele folosite, atăt cele donate, cât și cele achiziționate de Primăria Municipiului Pitești sunt avizate sanitar și recomandate de Direcția de Sănătate Publică Argeş”, se mai arată într-o informare a Primăriei.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here