S-a aprins hala cu colete a firmei de curierat Nemo Express din Piteşti

Date:

Share post:

Sediul firmei de curierat rapid Nemo Express de la marginea Piteştiului (la Bradu, vizavi de concesionarul auto Skoda), a căzut pradă unui incendiu, azi la prânz. Iniţial, au fost alocate trei maşini de stingere ale pompierilor, ca să lichideze incendiul.

Însă, dată fiind gravitatea acestuia, de la ISU Argeş a mai fost trimisă şi o patra autospecială de stingere, împreună cu un echipaj SMURD de prim ajutor. Sunt ameninţate de flăcări şi patru dubiţe aparţinând celor de la Nemo Express, parcate în curtea depozitului incendiat, unde sunt depozitate şi coletele. Hala respectivă are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, potrivit estimărilor ISU Argeş.

Intervenţia pompierilor de la ISU Argeş este în plină desfăşurare. Ştirea e în curs de actualizare.

Actualizare – Incendiul a fost stins în această după amiază şi, din câte spun pompierii, se pare că a izbucnit din cauza unei ţigări.

„Au ars bunuri în valoare de circa 20.000 lei, depozitate pe o suprafață de aproximativ 50 mp în hală, 6 vehicule scoase din uz și câteva panouri sandwich. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul într-un loc nepermis sau neprotejat corespunzător. S-ar fi aprins vegetația uscată și s-a propagat la mașini și la hală. Pompierii au reușit să protejeze restul mărfii din interior și celelalte mașini din zonă”, a transmis biroul de presă al ISU Argeş.

sursa foto: Nemo Express

Vizite8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...