Rupi Gabor, tânăr crescut în orfelinat, şi-a dedicat viaţa salvării altor tineri traficaţi, cum a fost şi el

Date:

Share post:

Rupi Gabor, un tânăr de 31 de ani care a crescut în orfelinat şi a experimentat şi traiul în pribegie, după ce a fost victimă a traficului de fiinţe umane, a înfiinţat o organizaţie neguvernamentală care luptă pentru salvarea altor victime ale acestui trafic.

În cei aproape șapte ani de existență ai asociaţiei „Zâmbeşte pentru viitor”, Rupi Gabor şi colegii săi au ajutat peste 800 de copii.

„Acum aproape șapte ani, Rupi Gabor (31 de ani) s-a întors în România. Avea două variante: să-și deschidă o cafenea cu tipic spaniol, țara în care și-a găsit liniștea, sau să lupte ca alți copii care au crescut în sistemul de protecție să nu treacă prin ce a trecut el: „Să dorm sub cerul liber, să fiu traficat de toți cretinii, să nu fiu ajutat, să mi se închidă uși. Să ajut și să militez pentru toți cei care vin în urma mea”.

Când avea doar 18 ani, proaspăt ieșit din sistemul de protecție, Rupi a fost închis timp de o lună în subsolul unei case, drogat și obligat să întrețină relații sexuale cu clienții unei rețele de trafic de ființe umane.

Din cei șapte traficanți ai rețelei brașovene, în urma sentinței definitive a instanței, în 2015, au făcut închisoare doar trei. Cea mai mare pedeapsă a fost de doar șapte ani de închisoare. Alți doi traficanți au primit câte cinci ani. Ceilalți patru au fost achitați în apel.

În prezent, toți inculpații din dosar sunt liberi”, se menţionează într-un reportaj apărut pe portalul PressHub.ro, semnat de Flavia Drăgan.

Povestea de viaţă a lui Rupi Gabor e una cum rar se poate întâlni, aşa că vă recomandăm să citiţi, aici, reportajul din care am citat mai sus.

Stop Traficului de fiinţe Umane!

sursa foto: PressHub.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

David Popovici s-a retras din finala de la 400 m liber de la Roma

Într-o postare făcută de către Federaţia Română de Nataţie...

Tânără de 20 de ani din Piteşti, şi băută, şi drogată, la volan

Din ce în ce mai des în ultimul timp,...

Profesor universitar clujean, în presa israeliană: Viktor Orban, un Nicolae Ceauşescu mai „spălat”

Profesorul universitar Zoltan Tibori Szabo, de la Universitatea Babeş-Bolyai...

Cod galben de caniculă, azi, mâine şi poimâine

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis azi o...