Rugăminte a unui bărbat din Ştefăneşti, imobilizat în scaun cu rotile, către poliţişti: „Vă rog frumos, găsiţi-mi mama!”

Date:

Share post:

Cristinel Vîlcov e un bărbat în floarea vârstei, care locuieşte în oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş, dar care are ghinionul să fie nevoit să-şi ducă zilele imobilizat într-un cărucior cu rotile, din cauza unei deficienţe locomotorii.

Nu este, din păcate, singurul necaz din viaţa lui Cristi, cum îi spun vecinii. Mama lui şi reazemul lui cel mai de nădejde, pe nume Florica Dondea, a plecat voluntar de acasă, exact acum o lună, în noaptea de 8 spre 9 februarie.

Florica Dondea, mama lui Cristi, va împlini în curând 72 de ani şi e posibil ca plecarea ei de acasă (sau imposibilitatea de a se întoarce) să aibă legătură cu faptul că biata femeie suferă de pierderi frecvente de memorie.

Cristi are mare nevoie de mama lui şi tare ar fi vrut să-i spună personal la mulţi ani, dar, din păcate, mama lui încă n-a revenit acasă. Altfel, bărbatul se descurcă destul de greu, dat fiind handicapul locomotor de care suferă. Noroc că-l mai vizitează şi ajută tatăl său şi câte un vecin bun la suflet.

Cristinel Vîlcov

Poliţia judeţului Argeş e la curent cu situaţia descrisă de noi mai sus. Agentul-şef Florin Popa, de la biroul de presă al instituţiei, ne-a confirmat acest lucru.

„Cunoaştem cazul relatat de dumneavoastră. De altfel, noi am organizat căutări ample ale persoanei dispărute, încă din zilele de 9 şi 10 februarie, când dispariţia de la domiciliu a fost sesizată colegilor de la Poliţia oraşului Ştefăneşti.

Am folosit câini, chiar şi drone, am făcut tot ce se putea face, la momentul respectiv.

Florica Dondea (foto sus) este pe lista persoanelor pe care le căutăm la nivel naţional şi sperăm că o vom găsi. Depunem toate eforturile în acest sens”, ne-a declarat dl Popa, care a dat, astfel, asigurări că Poliţia tratează cu seriozitate dispariţia Floricăi Dondea.

Deocamdată, însă, niciun rezultat. „Vă rog frumos, găsiţi-mi mama”, e rugămintea lui Cristi pentru oamenii legii din Argeş. Să sperăm că aceştia vor fi în măsură să-i îndeplinească dorinţa.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...

Cauza tragediei de ieri de la Drăganu: o depăşire care n-ar fi trebuit făcută

Tragedia rutieră de ieri, de la Drăganu, despre care...

Capitala magiunului românesc se modernizează cu bani europeni

Orașul Topoloveni, din judeţul Argeş, până recent un târg...

OZN, secretele militare și chestiuni care nu mai sunt pentru nimeni un secret

În cartea sa ”Am vânat OZN-uri și extratereștrii”,  gen....

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...