Cristinel Vîlcov e un bărbat în floarea vârstei, care locuieşte în oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş, dar care are ghinionul să fie nevoit să-şi ducă zilele imobilizat într-un cărucior cu rotile, din cauza unei deficienţe locomotorii.

Nu este, din păcate, singurul necaz din viaţa lui Cristi, cum îi spun vecinii. Mama lui şi reazemul lui cel mai de nădejde, pe nume Florica Dondea, a plecat voluntar de acasă, exact acum o lună, în noaptea de 8 spre 9 februarie.

Florica Dondea, mama lui Cristi, va împlini în curând 72 de ani şi e posibil ca plecarea ei de acasă (sau imposibilitatea de a se întoarce) să aibă legătură cu faptul că biata femeie suferă de pierderi frecvente de memorie.

Cristi are mare nevoie de mama lui şi tare ar fi vrut să-i spună personal la mulţi ani, dar, din păcate, mama lui încă n-a revenit acasă. Altfel, bărbatul se descurcă destul de greu, dat fiind handicapul locomotor de care suferă. Noroc că-l mai vizitează şi ajută tatăl său şi câte un vecin bun la suflet.

Cristinel Vîlcov

Poliţia judeţului Argeş e la curent cu situaţia descrisă de noi mai sus. Agentul-şef Florin Popa, de la biroul de presă al instituţiei, ne-a confirmat acest lucru.

„Cunoaştem cazul relatat de dumneavoastră. De altfel, noi am organizat căutări ample ale persoanei dispărute, încă din zilele de 9 şi 10 februarie, când dispariţia de la domiciliu a fost sesizată colegilor de la Poliţia oraşului Ştefăneşti.

Am folosit câini, chiar şi drone, am făcut tot ce se putea face, la momentul respectiv.

Florica Dondea(foto sus) este pe lista persoanelor pe care le căutăm la nivel naţional şi sperăm că o vom găsi. Depunem toate eforturile în acest sens”, ne-a declarat dl Popa, care a dat, astfel, asigurări că Poliţia tratează cu seriozitate dispariţia Floricăi Dondea.

Deocamdată, însă, niciun rezultat. „Vă rog frumos, găsiţi-mi mama”, e rugămintea lui Cristi pentru oamenii legii din Argeş. Să sperăm că aceştia vor fi în măsură să-i îndeplinească dorinţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here