Prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis, azi, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire ca miniştri interimari a Rovanei Plumb şi a lui Eugen Teodorovici.

Dna Plumb ar urma să preia interimar portofoliul Transporturilor, rămas vacant după demisia ministrului Lucian Şova. PSD l-a propus pentru această funcţie pe deputatul de Argeş Mircea Drăghici, dar şeful statului l-a refuzat.

La fel cum a refuzat-o şi pe dna Lia Olguţa Vasilescu, propusă ministru al Dezvoltării Regionale.

„Am propus desemnarea miniștrilor interimari pentru a asigura continuitate în activitatea guvernamentală în toate domeniile, inclusiv la Transporturi și Dezvoltare, portofolii cheie în derularea unor proiecte importante de investiții. Este vital însă, având în vedere contextul actual, să găsim soluții definitive privind numirile titularilor pentru cele două funcții”, a declarat dna Dăncilă, citată de HotNews.

După cum a promis, preşedintele Iohannis va da publicităţii la mijlocul acestei săptămâni motivele pentru care a refuzat să-i numească în posturile de miniştri pe dl Drăghici şi pe dna Vasilescu.

Rovana Plumb, cea care va ocupa, probabil, funcţia pe care şi-o doreşte foarte mult deputatul Mircea Drăghici, e deputat, a fost ministru al Mediului, într-unul din guvernele conduse de Victor Ponta, şi şefă a organizaţiei de femei a PSD.

Pe vremea când era ministru al Mediului, colegii de la ziarul România Liberă au aflat că băiatul dnei Plumb circula cu un SUV marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, tocmai pentru a eluda taxa de mediu auto, pe care o susţinea mama.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here