Acum vreo lună de zile, ministrul PNL al Muncii, dna Raluca Turcan, a inaugurat cu mare fast un centru mobil pentru copiii cu deficienţe din delta Dunării, amplasat pe un ponton. Bineînţeles, la inaugurare s-au înghesuit în jurul panglicii vreo 7-8 inşi cu foarfeci în mâini, c-aşa-i la noi.

Buluc de foarfeci la aşa-zisa „inaugurare”

Ghinion, însă: azi pontonul cu pricina s-a înclinat periculos şi s-a scufundat, după cum ne-au informat colegii noştri de la site-ul de ştiri locale Info Tulcea.

Imaginile cu pontonul respectiv la apă (undeva în apropiere de localitatea tulceană Mahmudia) au făcut deja, azi, înconjurul ţării, ca o mostră de lucru bine făcut, vorba preşedintelui nostru.

Cauza oficială cică ar fi defectarea pompelor de santină (acelea care evacuează apa pătrunsă în interiorul vasului), prilejuită, la rândul său, de probleme cu alimentarea cu curent electric. „Un localnic îmi spunea că platforma lua apă încă de la momentul inaugurării”, e de părere un localnic, dl Dorelian Bellu.

La o lună de la inaugurarea pontonului…bâldâbâc!

Ca să fie caraghioslâcul deplin, acel ponton/centru pentru copii n-a apucat să funcţioneze nicio secundă de la „inaugurare”, din cauza nerezolvării unor probleme administrative şi din cauza unor defecţiuni tehnice. Mai multe despre acest subiect au scris colegii din Tulcea, aici: https://infotulcea.ro/pontonul-itinerant-pentru-copiii-cu-dizabilitati-a-intrat-la-apa/?fbclid=IwAR3cnnJB7vl9vJdY7Xtkd7-6kWqkifhkzanX_FrZkgk4295Iq9wwsQ2huwg

În cazul în care nu ştiţi cine e dna Raluca Turcan: e o distinsă deputată PNL care s-a făcut remarcată prin apropierea de „dragă Stolo”, care-i urează în fiecare an „la mulţi ani” baronului von Bruckenthal, mort în 1803 şi care crede că emblema TVR HD de pe ecranele televizoarelor înseamnă TVR Hunedoara. E membră a „echipei câştigătoare” şi ministru al Muncii.

sursa foto: infotulcea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here