Muzicianul Adi Bărar, fondatorul, liderul şi sufletul unei dintre cele mai iubite trupe rock din România, Cargo, din Timişoara, a murit în această dimineaţă.

Pe numele său complet Adrian Armand Bărar, muzicianul a încetat din viaţă la un spital din Timişoara, oraşul său natal.

Fusese internat acolo în ziua de 25 februarie, după ce a fost diagnosticat ca fiind infectat cu Covid-19. Din păcate, Adi Bărar suferea şi de alte câteva afecţiuni, astfel că organismul său a cedat, în cele din urmă.

În 15 ianuarie anul acesta, Adi Bărar împlinise 61 de ani.

„Aşa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

„Şi de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Şi dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”, e mesajul postat pe pagina de Facebook a grupului Cargo, de către colegii săi de trupă.

În urma lui Adi Bărar rămâne legenda formaţiei Cargo: zeci şi sute de înregistrări radio şi TV, opt albume editate şi pe vinil, şi pe CD, sute de alte cântece dintre care unele au devenit deja repere ale muzicii rock româneşti şi ale geniului interpretativ şi componistic al celui care a fost Adi Bărar.

Accesând link-ul de mai jos, puteţi asculta melodia „Mama”, apărută pe un CD al grupului Cargo în anul 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here