Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, echipă nou înfiinţată şi care-şi propune promovarea în Liga a 3-a în următorul sezon competiţional, a anunţat azi, oficial, legitimarea fostului căpitan al echipei CS Mioveni, Roberto Ayza.

Brazilianul de 38 de ani s-a retras zilele trecute din fotbal, într-un amical de gală organizat în acest sens, în compania celor de la FCSB, şi a declarat că va rămâne ca antrenor al unei echipe de juniori de la clubul din Mioveni.

Cei de la Câmpulung l-au convins, însă, să se răzgândească după numai câteva zile şi să semneze cu formaţia musceleană pentru un sezon.

Roberto Ayza va fi prezentat oficial mâine, cu ocazia meciului amical dintre Academia Muscelul şi ACS Valea Mare Pravăţ.

Echipa musceleană îl are ca antrenor pe fostul mare fotbalist dinamovist Gheorghe Mihali, fost component al Naţionalei pe care o numim, cu nostalgie, „Generaţia de Aur”.

Mihali a fost instalat ca antrenor al echipei muscelene acum aproximativ două săptămâni.

Alături de fostul căpitan al celor de la CS Mioveni, cei de la Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung negociază aducerea a altor doi fotbalişti cu cărţi de vizită respectabile: Cristian Pulhac şi Dacian Varga.

Deocamdată, însă, negocierile cu cei doi nu s-au finalizat, dar sunt într-un stadiu avansat.

sursa foto: Bogdan Burhan/Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here